✅ Professionelle Råd             ★★★★★ Anmeldelser

Handels- og leveringsbetingelser

  1. Nærværende aftale

Nærværende aftale er et juridisk dokument, der beskriver købers og jvsalg.dk rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de tjenester, som jvsalg.dk formidler. a. Nærværende aftales virkning Når køber benytter jvsalg.dk tjenester, erklærer køber med markering af feltet, “jeg har læst og accepteret jvsalg.dk vilkår” sig indforstået med betingelserne i nærværende aftale.

  1. Personlige oplysninger.

Alle oplysninger behandles så diskret som muligt. Informationen bruges kun i forbindelse med levering, og vores e-mail-tjenester. Alle kortoplysninger krypteres mellem din browser og PBS (Payment Business Service / De danske elektroniske betalingsudbyderes selskab) server. Vi garanterer, at vi aldrig vil udleje, sælge eller på anden måde dele dine personlige oplysninger med en tredjepart.

  1. Handler

Alle køb hos jvsalg.dk sker med kreditkort direkte til jvsalg.dk. Køber kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa og Mastercard. Beløbet vil først blive trukket på kreditkortet, når varen er afsendt. Efter købet sendes en kvittering for købet direkte til købers e-mailadresse.

a. Rettigheder og forpligtelser

Køber anerkender, at jvsalg.dk ikke er, og ikke kan blive gjort ansvarlig for sælgers og købers adfærd eller for de varer, som sælger udbyder til salg eller levering via jvsalg.dk services – uanset om sælger er en enkeltperson eller en forretningsdrivende.

b. Forsendelse

Levering foregår med Post Danmark, GLS eller Danske Fragtmænd A/S. Levering er dag til dag, max 3 hverdage.

Forsendelse med fragtmand leveres i grundplan. Som udgangspunkt stilles ingen forsendelser uden kvittering for modtagelsen, dog kan køber gøre opmærksom på at varerne kan sættes ”uden kvittering”.

VIGTIGT: når der kvitteres for fragten ved fragtmanden, er det en kvittering for at man har modtaget varen i ubeskadiget tilstand. Hvis varen imod forventning er gået i stykker under fragten, så er det vigtigt at man IKKE kvittere for fragten. Transportskadet varer hæfter jvsalg.dk ikke for.

VIGTIGT: Når varen modtages, skal køber straks foretage en passende grundig undersøgelse af varen. Hvis leverancen er utilstrækkelig eller mangelfuld, skal køber straks reklamere til jvsalg.dk. Hvis køber senere bliver bekendt med mangler, der trods omhyggelig undersøgelse ikke kunne konstateres ved levering, skal køber straks efter konstateringen af forholdet reklamere til jvsalg.dk. Hvis køber ikke reklamerer som foreskrevet ovenfor, mister køber retten til at fremsætte krav mod jvsalg.dk i anledning af det pågældende mangelfulde forhold.

Fortrydelsesret

Ethvert køb foretaget fra jvsalg.dk er omfattet af fortrydelsesret således, at køber inden for 14 dage fra modtagelsen af varen kan returnere varen , men kun såfremt varen er i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Ved specialfremstillede produkter bortfalder fortrydelsesretten fra det tidspunkt, hvor arbejdet på varen er påbegyndt efter din accept.
Køber kan fortryde købet ved at:

i. Nægte at modtage varen

ii. Overdrage varen til Post Danmark, GLS eller Danske Fragtmænd A/S

iii. Returnere varen til jvsalg.dk

Køber afholder fragtomkostninger ved returnering af varen direkte til jvsalg.dk, Køber skal, såfremt fortrydelsesretten udnyttes, give skriftlig meddelelse til jvsalg.dk herom med angivelse af ordre- og varenummer samt kontonummer til brug ved refusionen af købesummen.

c. Reklamation og ombytning

Alle varer formidlet via jvsalg.dk er omfattet af købelovens almindelige reklamationsfrister, medmindre andet er aftalt.
Hvis den leverede vare er defekt, eller der er leveret en forkert vare, forpligter jvsalg.dk sig til at modtage og inden for rimelig tid behandle skriftlige reklamationer med meddelelser om fejl, herunder erstatte defekte og transportskadede varer og ombytte forkert leverede varer. jvsalg.dk forpligter sig ligeledes til at erstatte købers rimelige udgifter i forbindelse med returnering af varen.
Reklamationer afgivet inden for 2 måneder efter købsdato, eller efter at køber har opdaget manglen, anses for afgivet inden for rimelig tid, jf. herved købelovens § 81.
Produkterne fra jvsalg.dk er individuelt fremstillet. Der kan derfor opstå små nuanceforskelle i f.eks. størrelse, farve og forarbejdning.

d. Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, sker hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker ved bankoverførsel, og jvsalg.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform ved oplysning om returnering af varer.

e. Omkostninger til betalingskort

PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. jvsalg.dk har valgt at dække disse omkostninger.

  1. Priser

Alle priser er inkl. 25% moms. Vi hævder retten til at foretage prisændringer på ethvert tidspunkt og vi tager forbehold for at der kan forekomme (taste)fejl på webshoppen.

a. Forbehold

Med hensyn til webshoppen tager vi forbehold for tekniske fejl, stavefejl og fejl i priser. Og i den forbindelse forbeholder vi os retten til at annullere eller ændre en ordre.

  1. Ansvar og almindelige betingelser

jvsalg.dk er ikke erstatningsansvarlig over for køber eller nogen tredjepart for indirekte skader eller følgeskader, for tab af data, avance, indtægter eller forretninger, hvordan det end måtte være forårsaget (hvad enten som følge af uagtsomhed eller misligholdelse af nærværende aftale eller på anden vis), selv om et sådant tab eller en sådan skade kunne forudses af jvsalg.dk, eller jvsalg.dk var gjort opmærksom på, at muligheden derfor forelå.

a. Force majeure

jvsalg.dk er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af sine forpligtelser i henhold til nærværende aftale, der skyldes faktorer, som jvsalg.dk ikke er herre over.

b. Ændringer i nærværende aftale

jvsalg.dk forbeholder sig ret til at foretage ændringer i nærværende betingelser. jvsalg.dk forpligter sig til i forbindelse hermed at informere kunderne sådanne ændringer.

  1. Forsendelsesomkostninger:

Forsendelsesomkostninger på varer forudbetalt er som følger : Forsendelses- og ekspeditionsgebyr
Når du handler på jvsalg.dk betaler du ikke noget ekspeditionsgebyr, du betaler udelukkende kr. 59,00 pr. ordre for forsendelse.
Køber du for over 1000,- leverer vi din ordre fragtfrit.
Disse betingeler gælder kun for leveringer i Danmark. Fragt priser er incl. moms. OBS: Levering i andre lande, skriv venligst på email. kontakt@jvsalg.dk

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurven

Continue Shopping