✅ Professionelle Råd             ★★★★★ Anmeldelser

Portwest er en global producent og distributør af arbejdstøj, sikkerhedstøj og PPE. Portwest blev startet i 1904 og er den hurtigst voksende arbejdstøjsvirksomhed i verden med et globalt distributionsnetværk og kundeservicemedarbejdere i over 130 lande. Portwest er en familieejet virksomhed og administreres fortsat af 3. generation af Hughes-familien. Innovativ produktion og design af eget team af eksperter ligger i hjertet af Portwest fordelen.

Med over 4.500 medarbejder over hele verden har Portwest et team af dygtige designere, der specialiserer sig i flammebestandigt og synligt arbejdstøj, hånd- og fodbeskyttelse, PPE m.m. Markedsledere inden for sikkerhed og beskyttelse, Portwests prisvindende team undersøger konstant de nyeste trends og innovationer, der imødekommer og overgår kundens behov.

Portwests kataloget på 700 sider er tilgængeligt på 28 sprog og indeholder 1350+ sikkerhedsartikler, der gør Portwest til en ‘one-stop-shop’ til alle sikkerhedskrav.

Portwest ejer fire ultramoderne fabrikker i Bangladesh, Myanmar, Italien og Albanien, hvilket giver fuld kontrol over kvalitet, leveringstider og etiske indkøb. Portwests ry for teknisk knowhow, stringent implementering og opmærksomhed på udseende og detaljer er veldokumenteret. Ensartede farver, stofkvaliteter, god pasform og konkurrence dygtige priser tages som givet af kunderne.

Salgskontorer på 6 lokationer (UK, USA, Australien, UAE, Irland og Polen) og kundesupport personale i 130 lande sikrer, at kundeservice aldrig er langt væk. Derudover har Portwest 6 internationale lagre (Irland, Storbritannien, USA, Australien, UAE og Polen) med en leverings rate på 97%, som garanterer fremragende lagerniveauer til enhver tid. Portwest giver tryghed i en branche, hvor sikkerhed er vigtigst.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurven

Continue Shopping